Skidåkning, Whistler, Kanada

Läcker helikopterskidåkning i Whistler, Kanada

Sugen på utmanande och tuff skidåkning? Med start idag och fram till den 15 april finns möjligheten att boka ett extraordinärt skidpaket “Ski the Dream” hos The Four Seasons Resort i Whistler i Kanada, som är Nordamerikas största skidort.  

Äventyret börjar redan på flygplatsen i Vancouver, för de första glimtarna av detta enorma skidområde får du redan från helikopter som tar dig från flygplatsen till hotellet. Sedan följer ett veckolångt äventyr, skapat speciellt för de som älskar äventyr och utmanande skidåkning.

Heliskidåkning, Whistler, KanadaI paketet ingår förutom helikoptertransfer till och från flygplatsen och lyxigt boende, 2 dagar med personlig skidguide på Whistler and Blackcomb Mountains som visar de bästa utmaningarna på bergen. Tre dagar med heli-skiing i området med 1 750 åkbara kvadratkilometer, där du har 475 pister och 173 glaciärer att välja mellan. Härligt att det också ingår 2 tillfällen med 50 minuters massage och spa-besök under veckan, för det kan nog behövas…

Som inte det vore nog får du också möjlighet att testa demoskidor från det ryktbara skid- och snowbordmärket Prior. En rundtur i fabriken för en titt på tillverkningen får du också göra – och innan du lämnar Prior får du välja ett par av deras högpresterande skidor eller snowboards, som tillverkas enbart för dig och skeppas till din hemadress.

Paketet bokar du via The Four Seasons och en vecka i Whistler kostar från $2.660 / 2 personer. Boka minst 7 dagar innan ankomst och stanna minst 5 nätter.