Poc skyddar med stil

Världens hetaste hjälmföretag är svenska Poc. Med ambitionen att göra världens säkraste hjälmar för skidåkning och cykling kombinerat med sparsmakad och prisbelönad nordisk design har Poc tagit världen med storm.

När Poc lanserade sina första hjälmar 2004 gick de kaxigt ut och sa att ingen av de hjälmar de hade sett innan dess var tillräckligt säkra. Med ny teknik och med hjälp av några av världens främsta experter på skallskador sa de sig ha tagit säkerheten i skidhjälmar till en ny nivå. Det visade sig stämma och snart hade de fått några av världens främsta alpinåkare att använda deras hjälmar. När de några år senare breddade sig med hjälmar för friåkare och cyklister tog försäljningen fart och nu räknas Poc till ett av världens ledande hjälmföretag.

Förutom att hjälmarna är säkra så är det de starka färgerna och rena linjerna som har byggt Pocs varumärke. De har en så egen stil att det syns på långt håll att det är en Pochjälm. Nu kan du dessutom komplettera med Pocs egna goggles och ryggskydd eller varför inte steka i deras solglasögon. Snart kommer det nog också kläder så Pocs mål att omsätta en miljard kronor ser ut att kunna uppfyllas.

Vill du leva dig in i Pocs värld kan du desssutom läsa deras förstklassiska magasin direkt på nätet.