De små detaljerna gör skillnaden i ditt kök.

Jag älskar inredning och för mig är köket husets hjärta. Det är där man umgås, samtalar och njuter av härliga middagar. Idag finns det en mängd olika kök att välja på i olika färger och utförande. Själv gillar jag det klassiskt vita och har hittat min favorit hos Kvänum. Köket Broby Dunvit  är det köket jag gärna skulle vilja se i just mitt hus. Men förutom själva köksstommen så är det detaljerna som gör det där lilla extra. Det som skiljer ett kök från ett annat. Att tänka på detaljer är alltid viktigt och därför är det så roligt att tekniken och innovationen går framåt så att även tekniknördar får sitt lystmäte.

En viktig detalj som man ofta glömmer är exempelvis kontakter. Att dölja dessa eller att välja tidstypiska kontakter och brytare är A och O för ett lyckat kök.  Fina gamla lysknappar i ett kök med tradition medan man väljer moderna lysknappar i ett modernare och stilrenare kök. Nacka Byggnadsvård erbjuder tidstypiska kontakter och uttag vilket ger en fin känsla i rummet.

En smart lösning i köket för att dölja kontakter är en så kallad Powerport. På ett smart sätt döljs alla kontaktuttag och du kan lätt trycka fram dem när du behöver dem. Ballingslöv erbjuder en variant men det finns många på marknaden.

Siemens bjuder även på en ny innovation med deras Zonlösa induktionshäll. Det häftiga med den här hällen är att du kan sätta kokkärlen vart du vill då den känner efter vart de står och anpassar värmen efter storleken på kastrull eller stekpanna.

Är du ute efter ett härligt kylskåp så är Smeg aldrig fel. Jag gillar framförallt deras Retroprodukter i diverse olika härliga färger. De har även ett häftigt kylskåp i minibarstorlek som passar perfekt i sovrummet.

Så se nu till att undersöka marknaden så att just ditt kök blir precis så smart och snyggt som du tänkt dig.