Bo granne med The Graysons. Och servera petit-fourer i orangeriet.

Har du vältrat i intrigerna, njutit av hämndlystnaden och chockats av Victoria Graysons genuina elakhet i den populära TV-serien ”Revenge”, så har du säkert även häpnat över den enorma egendom familjen Grayson huserar i där ute i vad som ska föreställa The Hamptons på USAs östkust. Det roliga är ju att det finns ett stort utbud av dessa enorma godsliknande fastigheter att lägga vantarna på i verkligen livet. Titta bara på utbudet på Luxury Real Estate.com. Vad sägs till exempel om 2000 (!) kvadratmeter boarea på udde med vatten på tre sidor. Måste kännas som att man är på en egen ö. Dessutom infinitypool, spa, bio, garage för 3 bilar och yogaplattform.

Priset? Ja, du får nästan hosta upp 17 miljoner dollar, men det kanske går att pruta i dessa tider?! Oavsett om det är över de flesta människors budget och helt utanför ramarna för vad som kan vara möjligt, så är det ändå spännande att få drömma sig bort lite. Jag ser cocktailpartyn á la Kennedy framför mig, vad ser du?