Världens dyraste tupplur kan bli din!

Charmige affärsmagnaten Richard Branson verkar vara en person som aldrig kan få nog, som ständigt vill hitta nya utmaningar i livet och för sina medarbetare. Nu finner hans Virgin Atlantic nya vägar att tillfredsställa sina passagerare. I samarbete med Swarowski har de designat en ögonbindel med Swarowskikristaller på. Ögonbindlarna har tagits fram i begränsad upplaga på fem exemplar som en del i lanseringen av det nya resekitet som passagerarna får ombord på Virgin Atlantics flygningar.

Varje ögonbindel har tusentals små röda, vita och blå kristaller som satts på för hand av konstnären Saima Anwar, som också tillverkar kristallklädda ögonfransar till kändisar såsom Katy Perry. Virgin Atlantic ger alla sina passagerare ett gratis resekit oavsett vilken klass de reser i, men ögonbindlarna med kristaller sägs vara värda ca $ 4000 styck och kommer att gömmas i resekiten på flygningar runt om i världen att upptäckas av fem lyckligare passagerare i ekonomi klass. Tänk om det skulle bli du? Inte för att du kanske alltid drömt om just en Swarowskiprydd ögonbindel, utan för att du skulle känna dig utvald och vara en av mycket få som faktiskt har just en sådan. Och vem vill inte ibland känns sig utvald?

Om en ögonbindel med Swarowskikristaller dök upp vid mitt säte hade i alla fall jag blivit glad. Enligt mitt tycke är det väldigt skönt att sova med ögonbindel på just flyg. Det är lustigt att man faktiskt kan känna sig mer privat då, trots att man är fullt lika synlig för sina kära medpassagerare. Tack och god natt.