Timberland Radler Trail Camp är så där rysligt sköna

Om du funderar på vad du ska ha på fötterna i vintern så behöver du inte fundera mer. Timberland har släppt en vintermodell av sin Radler Trail Camp. Den ser sjukt udda ut men är sjukt skön. Än så länge hittar du den bara i Timberlands butiker, på Svenska webben finns de inte än. Radler är en modell som Timberland introducerade 2011. Tanken var att skapa en sko känns som en mockasin, som väger så lite som möjligt och dessutom knappt tar någon plats i packningen. Nu släpper man alltså en vintermodell baserat på samma koncept.

Timberland Radler Trail Camp Insulated är proppfylld med 400 grams Thermolite® fyllning för att värma, enligt Timberland ner till 30°. Perfekt att ha sig vid baslägret kvällen innan toppturen eller medan du lagar frukost och laddar med energi. Personligen tycker jag de passar precis lika bra inne i centrala Stockholm. Radler är också vattentäta för att hålla dig torr om fötterna. En cool feature är att du kan dra ihop paret med dragkedjorna som syns strax innan sulan. Vips så tar de ingen plats alls.

Sulan på Timberland Radler är gjord av 42% återvunnet gummi vilket gör skon en smula mer miljövänlig om man nu kan säga så.

Hur som helst. Jag gillar den skarpt!