auktionsverket kulturarena

Lyxiga lokaler för fest och event

Vackra kristallkronor, eleganta detaljer och design i världsklass – detta karaktäriserar Sveriges lyxigaste festlokaler. Vare sig du vill drömma dig bort bland slott, herrgårdar och festsalar eller söker en perfekt lokal inför en fest eller ett event kommer du garanterat att bli förtjust i dessa lokaler! Läs vidare och njut.

Auktionsverket kulturarena

Välkommen till Göteborgs mittpunkt för konferens och events! För en mötesplats med nära till allt finns inte mycket bättre upplägg än Auktionsverket. En härlig lokal för små sällskap – eller upp till 600 personer. Går att boka för frukost, halvdag, heldag eller flera dagar. En perfekt plats för kick-off, möten eller andra evenemang.

Läs mer om Auktionsverket Kulturarena

Grand Hotel Saltsjöbaden

grand hotel saltsjöbadengrand hotel saltsjöbaden

Med mindre än en halvtimmes resa från Stockholm befinner ni er i skärgården omgivna av vatten, natur och lugn. Grand Hotell Saltsjöbaden är helt unikt med många typer av unika mötes och event-ytor. Med en fantastisk restaurang och härligt spa som del av upplevelsen är det svårt att inte ha det bättre än bra. Hotellet fungerar väl för små möten och större evenemang.

Läs mer om Grand Hotel Saltsjöbaden

Villa Lovik

Villa Lovik

På ”hälsans ö” erbjuds mer än grönområden, kaféer, badplatser och utegym. Här finns även Villa Lovik som tillhandahåller nöjen och arrangemang för stora och små grupper. Testa en mat och dryckesprovning, eller aktiviteter på vattnet som ribb-båt, kajak och bastu. Närheten till Stockholm gör Lovik till en eftertraktad plats för företag och privatpersoner.

Läs mer om Villa Lovik

Örenäs slott

Örenäs Slott

En historisk plats med utsikt över Öresund stad. Slottet har trots anor allt av nutidens bekvämligheter, som härliga hotellrum, gym, en riktigt bra restaurang och ett antal nybyggda lokaler för konferens och möten. Örenäs hanterar små grupper som stora med elegans och finess. Ni finner Golfbanor, ön Ven, köpcenter och Danmark inom nära räckhåll, vilket gör Örenäs slott värt ett besök när som helst på året.

Läs mer om Örenäs Slott

Ulfsunda slott

Ulfsunda slott

Slottet närmast Stockholm är känt som ett unikt hotell med mat och dryck av högsta klass samt en perfekt plats för möten, konferenser, bröllop mm.
Testa champagne och vinprovning eller bara häng i de vackra lokalerna. Om ni stannar flera dagar kan ni smita iväg till Mall of Scandinavia för lite shopping, det ligger bara minuter från slottet!

Läs mer om Ulfsunda Slott

Världskulturmuseet

Världskulturmuseet

Precis bredvid Liseberg ligger Världskulturmuseet, en unik plats med häftig arkitektur. Museet är gjort för arrangemang, där hela kärnan i verksamheten handlar om just möten. Möten av olika kulturer, åsikter, platser, kreativitet och mycket mer.  Det är en imponerande plats och organisation som är vana att hantera allt från små grupper till evenemang med tusentals personer. Med utbildningar och workshops att tillgå kan de garanterat få fart på diskussioner i er grupp. Hör av er för mer information om den här mångfacetterade mötesplatsen!

Läs mer om Världskulturmuseet

Warfvet

Warfvet

På Kungsholmen i Stockholm finner ni Warfet. En lokal med tillhörande organisation med vana att hantera möten av alla möjliga storlekar och funktioner. Här finns scenutrustning, partytält, unik dekor och mycket, mycket mer. Personalen kan hjälpa med allt från bokning av artist till design av inbjudan, och de stödjer, projektleder eller håller i hela arrangemanget om ni så vill. Med 100-tals företag och 1000-tals arrangemang i bagaget med kunder som ICA, IBM och Svenska Polisen har de sett och hört det mesta, men testa dem gärna, kanske är just ert event något annorlunda?

Läs mer om Warfvet

Vill du se fler unika och vackra lokaler? Venuu.se är Sveriges största bokningstjänst för fest-, event- och möteslokaler.