TRIWA släpper ny fräsch och somrig kollektion

TRIWA falken klockor

TRIWA är en relativt ny klockdesigner men har redan lyckats göra ett stort avtryck på den skandinaviska marknaden, främst i Sverige. Nu är de aktuella med att släppa ett gäng nya fräscha och somriga klockor lagom till när värmen börjat smyga sig på i detta avlånga land. 

TRIWA hade som målsättning när de startade att förändra hur klockmarknaden såg ut. De ville avdramatisera klockan som en statussymbol och fokusera mera på känslan och klockan som en stilsymbol. De har sedan starten 2007 snabbt blivit populära i Skandinavien, mycket på grund av deras stilrena och tilltalande design.

TRIWA Falken Coral

Med inspiration tagen ifrån stränder, bad och surf är det fyra väldigt ljusa och fräscha modeller det handlar om. Den ena modellen heter Coral Falken och har en färgkombination bestående av korall och borstat guld med en elfenbensvit urtavla, vilket ger ett ljust, enkelt och stilrent intryck. Denna levereras med ett klassiskt brunt läderarmband med snygga detaljbroderier.

Coran Wave heter en annan klocka i kollektionen och denna kombinerar pastellblått och borstat stål, även denna med en elfenbensvit urtavla. Denna levereras med ett något ljusare armband och läckra detaljbroderier. Kombinationen av färger ger ett något mer lekfullt men samtidigt stilrent intryck.

TRIWA Falken Wave

Alla modellerna finns att köpa i utvalda butiker och online redan nu. Priset för samtliga modeller är 1 695 SEK.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *