GREY GOOSE Le Grand Fizz_featured

Grey Goose Le Grand Fizz – enkel sommardrink med en lyxig touch

DIY-trenden växer sig ständigt starkare och vi tycker dessutom mycket om att både lägga tid på och vistas en hel del i hemmet. Frammarsch alltså inte bara för hemmakocken utan även för er duktiga bartenders, som gillar att blanda och bjuda på era egna drinkar. Veckans cocktailrecept är Grey Goose Le Grand Fizz, en enkel och elegant sommardrink, som bland annat består av Grey Goose-vodka och fläderlikören St-Germain. Håll tillgodo!

Ingredienser:

35 ml Grey Goose

15 ml St Germain

70 ml sodavatten

Två pressade limeklyftor samt lime för garnering

Gör så här:

Fyll ett rödvinsglas med is och addera vodkan.

Kläm ned två limeklyftor och släng skalet.

Addera St-Germain och toppa med sodavatten.

Garnera med limeklyftor.

Njut i små klunkar!