Fars Dag presenttips

Fars dag – 5 lyxiga presenttips

Nu är det snart dags för Fars Dag, här är tipsen som får din pappa extra lyxig. Fem snabba tips för en lyckad Fars Dag.

Fars Dag_presenttips

Hestra handskar
fr. 600 kr, hestra.se
Hestra gör inte bara arbetshandskar, det har de gjort väldigt tydligt under de senaste åren. Nu är det hantverk, känsla och exklusivitet som står i fokus. Ett par handskar som garanterat sätter guldkant på far. Och som handen i handsken kommer här nästa tips:

Fars Dag_presenttips

Dofta som en kung
Handskdoften Black Oak 169 kr, gents.se
Traditionen med parfymerade handskar sträcker sig tillbaka till 1400-talet. Kung George III av England fick en speciell handskdoft tillverkad 1781 för att dölja lukten från dåtidens garvmetoder. Nu kan även du doftsätta dina handskar med Benjamin Barbers härliga doft Black Oak, en maskulin blandning av tobak, ek och läder. Doften kommer i en stilren kartong i mattsvart finish med Benjamin Barbers logotyp i guldtryck.


Fars Dag_Presenttips_Skärmavbild 2015-10-29 kl. 17.36.45

Sockor med stil
129 kr, coolstuff.se
Som en förnämlig lord kan han bära dem både på golfbanan och i fåtöljen. Känslan på fötterna är len och mjuk som en single malt från de skotska Hebriderna.

Fars Dag_presenttips_lenny-kravitz-hug-scarf

Halsduken
The bigger, the warmer?
En garanterat uppskattade present som värmer. Lenny Kravitz sågs häromveckan i den största halsduk jag skådat. Han spås vara i bräschen för ett nytt vintermode. Om inte annat så har han en skön filt när kylan kommer.

Fars Dag_presenttips_Saint-Jacques1

Dejta din pappa
Ok, det kanske inte låter som en så bra idé. Men helt ärligt, när satt du ner och pratade, bara du och han? Upptäck en spännande restaurang nära dig på whiteguide.se.