H&M x Balmain

H&M x Balmain – smycken, dofter och kläder

H&Ms samarbeten med världens med prestigefyllda designers, är numera en årlig tradition som blivit en av modevärldens mest uppmärksammade händelser under höstsäsongen. I år står det franska modehuset Balmain i strålkastarljuset och förutom att klä och utsmycka oss i denna fantastiska kollektion, kan vi i år även dofta Balmain.Lyx.se blev inbjudna till en smygtitt i H&Ms showroom i London, inför den världsomspännande lanseringen nästa vecka och här är några smakprov.

H&M x Balmain sunglasses H&M x Balmain jewellery

H&M x Balmain boots H&M x Balmain belt

”Det är en ära för mig att sammarbeta med H&M, och någonting som jag aldrig kommer att glömma”, säger Olivier Rousteing, kreativt ansvarig på Balmain. Han är personen som fått de vackra franska designerplaggen, som få fashionistas tidigare hade råd med, att nå ut till en större publik. I år står det glamour, brodyrer och sylvassa silhuetter på H&Ms meny och flertalet journalister noterade hur vi i år kan köpa kvalitet och ett genuint vackert hantverk, som vi inte har sett i från tidigare samarbeten.

Men endast några få kommer att få chans att köpa den redan nu eftersökta kollektionen, där bland annat läderbyxorna, skepparkavajen och brokadklänningarna beräknas sälja slut på bara några minuter. Tradition som sagt, och en årlig tradition att sukta efter H&Ms designerplagg.

H&M x Balmain fabric

H&M x Balmain collection

H&M X Balmain finns att köpa i utvalda butiker över hela världen, från den 5 november 2015, samt på hm.comParfymen finns i butik från den 3 december.