Wonderboo_hundmat

Wonderboo – den nya generationens hundmat

Den nya generationens hundägare har blivit vana vid en helt annan bekvämlighet, servicegrad och kvalitet i vardagen. Små hundar följer sina ägare överallt och lever ett socialt aktivt liv på språng där resor, mat, mode, design och hälsa står i fokus. Den emotionella relationen till hunden har stärkts och vikten av vad man ger sin hund är större än någonsin. Idag vill både hund och husse/matte leva ett nyttigt och hälsosamt liv samtidigt som man ska hinna med många aktiviteter.

Baserat på den nya trenden har Wonderboo lanserat ett nytt hundmatskoncept för en ny generation hundägare där hundens hälsa sätts i fokus genom att erbjuda hundmat av hög kvalitet. Dessutom riktigt snyggt förpackat.

Wonderboo_hundmat_LA

Kampanjen för att lansera det nya kundmatskonceptet är plåtad i Los Angeles av Kristian Schmidt och är stylad av ingen mindre än Jonas Hallberg vars hund Chiquita också är hundmodell i flera av bilderna.

Färskfoder i smarta förpackningar

Wonderboo är ett lufttorkat färskfoder för små hundar, som är gjort på svenska naturliga råvaror. Maten tillagas i 50 grader under 48 timmar för att bevara alla näringsämnen och hälsosam bakteriekultur.

Wonderboo_hundmat_Oxe

Alla Wonderboo-måltider är individuellt förpackade i snygga lådor som är lätt att plocka med i väskan. Portionslådan fungerar som en skål, bara att hälla färskt vatten i plasttråget och servera middag i locket. Smart för cityfolk på språng med hunden under armen.

Medvetenheten hos hundägare har nu ökat och samma höga krav som man ställer på sin egen kost ställs nu på hundens. Jag vill hjälpa hundägare att ge sina hundar de bästa förutsättningarna för ett långt och kvalitativt liv och samtidigt göra
 det bekvämt – Magnus Rosengren, VD och grundare av Wonderboo.

Hos Wonderboo.com kan man prenumerera på hundfoder med hemleverans när och hur ofta man vill. Sin första konceptbutik, som ritats av arkitekten Annika Urbansdotter, öppnade Wonderboo på Hamngatan 11 i Stockholm lagom till midsommar. En andra butik planeras för Los Angeles till hösten. Glammigt värre.

Endast det bästa är gott nog åt din fyrbenta bästis