Åre Natural Mineral Water

Åre Natural Mineral Water

Åre Natural Mineral Water – ett nytt mineralvatten från Åres unika, rena och orörda fjällmiljö. Vattnet är ett av få naturliga mineralvatten i Norden och tappas direkt vid källan. Åre Natural Mineral Water har filtrerats och berikats under sin vandring genom sten, grus, sand och lera som skapats av inlandsisen under slutskedet av istiden.

Åre Natural Mineral Water har sitt ursprung i Åres unika, rena och orörda fjällmiljö. Fritt och skyddat från negativ miljöpåverkan i form av industrier eller jordbruk. Jag gillar firmans ambition att man bestämt sig för att ett fint restaurangbesök med god mat och god dryck också ska kunna omfatta ett gott naturligt mineralvatten. Inte ett massproducerat vatten från kranen serverad i en trist karaff. Varför ska helhetskänslan förminskas när man kan få det bästa av allt?

Åre Natural Mineral Water

Åre Natural Mineral Water är ett medelhårt med bra fräschör som int enbart hälsosamt men bidrar också med en mjukhet i smaken. Dess låga salthalt ger en bra matchning till både vin & mat.Renheten återspeglas i smaken. Mjukt, rent och lätt. Små lätta bubblor. Naturliga rena smaker.

sommelier tasting note

Åre Natural Mineral Water

Vår egen Riddare. Björnstierne är sommelier och älskar, skriver och utbildar om vin men kallar sig inte vinrecensent. Hjärtat slår ett helt fyrverkeri extra för den ädla drycken Champagne.