ägg för påskens alla tillfällen

Ägg för påskens alla tillfällen

Är det något som verkligen hör påsken till så är det ägg. Inte endast för att äta utan även som pynt i hemmet. Därför tar vi tillfället i akt och listar ägg för påskens alla tillfällen; presenter, dekorationer, på bordet, i riset, m.m. 


Trendigaste gåvan


ägg för påskens alla tillfällenLakrids by Johan Bülow presenterar en limited edition inför påsken – perfekt som gå-bort-present. Ett lakritspåskägg i en exklusiv förpackning innehållande godiskulor med smak av sötlakrits och dulce de leche-choklad. Kulorna har ett sockerskal i svart och silver och är pudrade med lakritspulver och havssalt för extra lyxig känsla. Syndigt gott vill vi lova!
Pris ca 250 kr.


Gladaste pyntet


ägg för påskens alla tillfällenHärliga grafiska ägg för riset finns på Ica Hemma. Glada påskmönster i svart, vitt och gult piggar upp vilket bladlöst ris som helst. Kommer i 6-pack.
Pris: 29.90


Sötaste hänget


ägg för påskens alla tillfällenSöt som karamell är soffan Nubilo från Petit Friture. Kuddarna är organiskt formade (om man vill kan man kalla dom äggformade) och bidrar till maximal mysfaktor perfekt för återhämtning från påskäggsmålningen. Säljs genom Planoform och på RoyalDesign.se. H 70 cm, B 75 cm, L 155 cm.
Pris: ca 27.000:-


Lyxigaste diamanten


ägg för påskens alla tillfällenDen äggformade cylindervasen Lauren säljs på Hemtex och är ett riktigt fynd. För vad passar inte bättre än kristall för att ge påskriset den där exklusiva framtoningen. En favorit för hemmet som kan användas året runt och inte endast som ett ägg för påskens alla tillfällen!
Pris: 299:-


Vackraste blomman


ägg för påskens alla tillfällenVälkomna våren med denna underbara kruka, som egentligen är en porslinsask. Krukan är en jubileumsutgåva från Royal Copenhagen som i år firar 10 år med sina numer klassiska påskkollektioner. Den här vackra bonbonnieren är tillverkad i kvalitetsporslin och dekorerad med tulpanblomman. H 16 cm.
Pris: 599:-


Coolaste designen


ägg för påskens alla tillfällenPrenumerationstjänsten Designerbox erbjuder personliga produkter som designats av utvalda internationella formgivare  i begränsad upplaga. Som medlem får man hemskickat ett objekt i månaden. Karaffen EGG kom i box nr 10 och är designad av Sebastian Bergne. Den finns i mått 21 x 14 cm och kostar utan prenumeration 499:- inkl frakt.
Prisex. prenumeration 12 månader 299:-/mån + 100kr frakt. Det är även möjligt att köpa enstaka objekt utan prenumeration.


GLAD PÅSK!


Jeanette Rattfeldt har en bakgrund från inredning, reklam, webb och kommunikation – både som designer, strateg, kreativ ledare och flera år som konsult. 2001 initierade Jeanette homestaging i Sverige och idag jobbar hon som inredningskonsult och konceptutvecklare. På lyx.se skriver Jeanette om allt hon brinner för, gärna där hon samtidigt kan bidra med sin expertis.