Asiatiska vibbar i EDWIN TRIEU:s vårkollektion

EDWIN TRIEU är en ung och spännande designer vars plagg har börjat leta sig in i våra garderober. För våren och sommaren presenterar han en futuristisk och lekfull kollektion med tema hämtat från den asiatiska kulturen. Låt dig inspireras av dess silhuetter, skärningar och färger.

Det som är spännande med EDWIN TRIEU är att han lyckas kombinera den traditionella östasiatiska elegansen med den moderna västeuropeiska estetiken på ett lekfullt och djärvt sätt. Sportiga element med en modern edge och feminina silhuetter smälter samman med EDWIN TRIEU:s signum: unika färg- och tygkombinationer. Klassiskt svart, vitt och grått står som bas och blandas oväntat med den populära asiatiska färgen röd och somrig lime som accent.

Säsongens must-haves måste vara de starka jumpsuits som kommer i en kort och en lång variant.

LYX_EDWIN_TRIEU_SS15_Campaign_3_vårkollektion_intext

LYX_EDWIN_TRIEU_SS15_Campaign_1_intext

EDWIN TRIEU har sin bas i Stockholm, men genom åren har Edwin designat både haute couture och prêt-à-porter utomlands samt jobbat i Asien med modeproduktion. I september förra året vann Edwin Trieu priset som Årets Bästa Kläddesigner i den årliga tävlingen Fresh Fish i Göteborg och han har bland annat skapat Linda Bengtzings scenkläder till Melodifestivalen 2014. Och efter årets Fashion Week är han i full färd med att inta svenskarnas vårgarderober.

Blev du sugen på att fylla på vårgarderoben eller vill veta mer om EDWIN TRIEU, besök webbsidan eller facebook.

LYX_EDWIN_TRIEU_SS15_Campaign_4_intext