OPI Fifty Shades Of Grey – vinterns hetaste nagellack

Vi kan helt enkelt inte få nog av Mr. Grey. Vi har läst böckerna, köpt underkläderna och längtat efter den kommande filmen. Och nu blir det dags att lacka naglarna i Fifty Shades of Grey.

Limited edition-kollektionen OPI Fifty Shades of Grey består av sex olika nagellack som knyter an till årets mest heta (och kanske mest efterlängtade) film. Snacka om en lämplig tease innan Femtio nyanser av honom-filmen har premiär på Alla hjärtans dag. Nu kan vi trogna fans försäkra oss om att “Mr Grey will see you now” i februari. Alla nagellack är inspirerad av succéboken Fifty Shades of Grey av E.L James, som sålts i 100 miljoner exemplar världen över.

Mr. Grey will see you now

Värt att nämna är också att de två officiella smakproven på filmatiseringen av Femtio nyanser av honom har setts över 50 miljoner gånger. Slutsatsen? Det är ingen tvekan om att det råder Fifty Shades-hysteri.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=SfZWFDs0LxA]

Alla nyanser är inspirerad av stämningen och känslorna i historien med olika nyanser av grått, från glittrande och glimmande silver till en kall gråblå nyans och mörkt träkol. En djupt röd nyans kompletterar looken.

Möt kollektionen OPI Fifty Shades of Grey:

OPI Fifty Shades of Grey opi_fifty_shades-of-grey

  • My Silk Tie – This silky, gleaming silver has got me all tied up.
  • Romantically Involved – I’m in a deep relationship with this luscious crème red.
  • Dark Side Of The Mood – This brooding, stormy charcoal is dangerously gorgeous.

opi_fifty-shades-of-grey

  • Shine For Me – This shimmering silver with subtle blue sparkle really turns me on!
  • Cement The Deal – I’d sign anything to get my hands on this stony, cool gray.
  • Embrace The Gray – Let this chic, moody gray crème become one with yo.

Varje nagellack kostar 155 kr/st och finns redan nu i butik. För dig som vill prova på flera olika nyanser finns ett minikit med alla sex lack för 355 kr.

Tävling: vill du lägga vantarna på OPI Fifty Shades of Grey?

Då ska du hålla utkik efter vår utlottning, som går upp senare denna vecka. Vi på redaktionen har en komplett kollektion att tävla ut, så håll ögonen öppna…

Sorry, the comment form is closed at this time.