Nyårsoutfit för henne

Extravagant Nyårsoutfit för Henne

Årets festligaste kväll stundar och oavsett om du skall på stor nyårsbal, fest med några vänner, eller firar in det nya året med ett glas bubbel hemma, så har vi  tips på hur du gör kvällen lite festligare med hjälp av din nyårsoutfit. Grunda med en svart klänning, lägg till vackra accessoarer och uppdatera sminkväskans innehåll med någonting utöver det vanliga.

1, Massimo Dutti Broderad bolero, 839 SEK

En vacker broderas bolero som passa lika bra på nyårsaftonen som på bröllopet i pingst, eller kräftskivan i höst. En perfekt investering.

2, MAC Cosmetics Nyårskollektionen “Heirloom Mix”, inkluderar klassiska röda produkter uppdaterade med ett glittrande skimmer. Bäst på nyårsfesten!

Cremesheen Läppglans 230 SEK, Läppstift 215 SEK, Ögonskugga 220 SEK

3 + 4, Hobbs gör två fantastiska glittriga klänningar i två olika längder. Titta in deras butik på Nybrogatan i Stockholm eller beställ på nätet.

Hobbs Justina, lång glittrig klänning, 2290 SEK

Hobbs Melanie knälång glitterklänning, 1015 SEK

5, Altewaisaome halsband, €240

Svenskduons allra vackraste halsband med glaspärlor och paljetter handsydda på en PVC platta. Kommer garanterat att bli kvällens samtalsämne!

6, Fendi sandaler från Nathalie Schuterman, 7907 SEK

Natalie Schuterman har äntligen börjat med online-shopping. Sidan är väl värt ett besök för inspiration och idéer för din nyårsoutfit.