Färggranna Lisa Bengtsson formger svartvit tapet

Är du hundälskare? Har du en förkärlek för svartvit inredning? Tycker du om mönster? Planerar du att tapetsera om hemma? Då har vi tipset som kombinerar alla dessa intressen…

Lisa Bengtsson är mönsterdrottningen som skapar galna porslinskollektioner, djuriska tapeter och blomstrande kuddar.
Bland annat har Lisa designat den populära mönsterserien “Tillsammans” bestående av illustrationer av taxar i skojiga huvudbonader och käcka plagg. Nu lanseras denna tapet även i svartvit design. Lyx.se anar success!

lisa-bengtsson-svartvit-tapet3

lisa-bengtsson-svartvit-tapet1Lisa Bengtssons tax-tapet passar perfekt i barnrummet.

Jeanette Rattfeldt har en bakgrund från inredning, reklam, webb och kommunikation – både som designer, strateg, kreativ ledare och flera år som konsult. 2001 initierade Jeanette homestaging i Sverige och idag jobbar hon som inredningskonsult och konceptutvecklare. På lyx.se skriver Jeanette om allt hon brinner för, gärna där hon samtidigt kan bidra med sin expertis.