Farsdagspresenter med det lilla extra

Fars Dag närmar sig och det börjar bli dags att hitta en lämplig gåva till din käre far, eller kanske barnens pappa. Lyx.se har samlat några tips på exklusiva farsdagspresenter för att förgylla årets högtid, som infaller söndag 9 november.

Varför inte bjuda in till en middag med utsökt dryck från The Wine Company , som har tagit fram en box med fyra olika viner, vilka alla är tänkta att passa till en hel meny. Vinerna är  ifrån Frankrike (ett rosé, två röda och ett vitt) och kommer i en fin presentbox, där man redan på etiketten ser vilket vin som passar till vad. Om inte annat perfekt att ge bort som en fin present.

 

 

apetit de france

 

Vichy Homme har utvecklat hudvård särskilt för män och i sortimentet hittar man både effektiva ansiktsprodukter och dito deodoranter. En ansikts- och ögonkräm som motverkar trötthetstecken uppskattas förmodligen mycket när både mörkret och kylan smyger sig på.

 

Vichy 2VichyVichy3

 

En fin och praktisk datorväska från Ben Sherman kan knappast bli fel, och denna finns dessutom i flera färger. Jättesnygg accessoar, som sätter pricken över i på vilken outfit som helst.

ben_sherman_iconicdoublebag_riflegreen_899

 

En härlig kombinerad farsdagspresent är detta fina kit med tre utvalda hudvårdsprodukter, Face Wash. Shower Gel och Face Moisturiser, från Nivea Men , som kommer i ett snyggt, marinblått iPad fodral.

 

NIVEA Routine 149 SEK

 

Har du en pappa som älskar att träna eller ta långa promenader kanske en ny träningssko är den perfekta presenten. Merrell Bare Acess Trail är en relativt ny modell, som passar såväl för utomhuslöpning i spåret som en härlig höstpromenad. Det smarta med denna sko är att den främjar både rörligheten och farten, samtidigt som strukturen på sulan skyddar mot ojämna underlag.

 

13735500473_93c4aeeb9f_o (1)

 

En Whiskey slår nog heller inte fel på  Fars Dag. Prova Black Velvet Toasted Caramel, som är en ny smaksatt variant, med doft av smörkola och rostade fat, och smak av toffee, sirap, peppar och en hint av citrus. Toasted Caramel är perfekt att dricka som den är, med några isbitar, eller som ingrediens i en god cocktail.

Black Velvet
Skulle ingen av dessa idéer förslå, vill du kanske bjuda med pappa ut på restaurang. Om du bor i Stockholm kan nyöppnade Jamie´s Italian vara ett hett tips – om du lyckas få tag i ett bord… Eller varför inte ta med din far på en SPA-kryssning , för lite välbehövlig avkoppling? Lyx.se har många tips som kan inspirera dig vidare.