MAC ger familjen Simpson en lyxig makeover med ny sminkkollektion

MACs nya sminkkollektion har Simpsons-gult läppglans med namn som Nacho Cheese Explosion och Beehive Blue ögonskugga, inspirerad av mamma Marges berömda blåa hår. Den här kollektionen, som tillverkas i begränsad upplaga, tillhör inte deras vanliga höstnyheter!

Simpson-familjen skulle nog aldrig toppa några listor över de mest trendiga eller moderiktiga personerna, men när det amerikanska sminkföretaget MAC firar sitt 25-års jubileum, gör de en helomvändning. Den här gången väljer de bort sina traditionella reklamkampanjer med kända ansikten och kritvita leenden – och lyfter istället fram Bart och hans familj med en charmig och annorlunda kollektion i hög kvalitet.

I kollektionen ingår läppglans, ögonskuggor, rouge och nail stickers. Själv, ämnar jag satsa på den dammsugarpåse-blå ögonskuggan Vivacious Vacuum Cleaner Bag eller lillasyster Lisas Apple Squishee, men det gäller att vara snabb, kollektionen säljs endast på nätet och tillverkas i begränsad upplaga.

 

MAC105170_v1_CMB_WHT_6.psdSIMPSONS-EYESHADOW -Marges Lyx

MAC Simpsons

Mer information hittar du på: www.maccosmetics.se

Sorry, the comment form is closed at this time.