Ladda mobilen i backen med ryggsäcken JoeyTM T1 från North Face!

I augusti lanseras en av höstens smartaste nyheter för oss i den uppkopplade generationen – ryggsäcken Joey T1 från The North Face. Med en Joey på ryggen kan du ladda din Smartphone, Ipad, dator eller annan utrustning med USB-anslutning i farten – då riskerar du inte längre att stå med en urladdad telefon när dagens utmaningar i backen är färdiga för dagen.

north-face-bag2

Skön stoppning gör ryggsäcken bekväm att bära, även om du lastar den full med telefoner och teknik. En specialvadderad ficka skyddar din 17 tumsdator och andra enheter. Ryggsäcken kan ladda upp till 2,5 dagars full batteriladdning eller ännu flera dagar om du bara laddar din telefon delvis. Hemma igen kopplar du bara ryggsäckens batteri till elnätet, så är den fit for fight på morgonen igen.

north-face-bag3

Att vara ständigt strömförsörjd kostar naturligtvis, men inte mycket mer än vilken annan funktionsryggsäck som helst; 1 699 kr. Ryggsäcken som väger strax över kilot finns i butik fr.o.m. augusti i år.

north-face-bag4