Categories
Barn

Klart barnet ska ha en egen BMW

Den tyska biltillverkaren BMW har, förutom fina bilar, under åren erbjudit många roliga lifestyle-produkter. Till exempel finns det solglasögon, cyklar, golfbags, sportkläder och väskor för märkesmedvetna personer samt sparkbilar, elektriska bilar, minimotorcyklar, kälkar och annat kul för barn i den BMW-frälsta familjen.

Nu har BMW tillsammans med MacLaren via licensiering tagit fram en barnvagn för den förälder som vill ha en resevagn av högsta kvalitet och design.BMW MacLaren vagnen har tagits fram utifrån den senaste ingenjörskonsten i tankarna, med fokus på material av hög kvalitet samt designade detaljer. Form och funktionalitet uppskattas av den resande och mobila familjen. Jag har på våra resor med båda barnen haft en MacLaren med mig i bagaget just för att den tål flygtransporten och att den är enkel att ta med överallt när man väl är framme på resmålet och vill upptäcka omgivningen.

MacLarens BMW-version är liksom tidigare barnvagnsmodeller från företaget en vagn som är smart att plocka med, enkel att fälla upp och lätt att köra. De tre färgerna som finns på den bilinspirerade resevagnen låter som om det vore billack vi pratar om – medieval blue, silver och black carbon. BMW logon dekorerar 4-punktsspännet samt de så kallade navkapslarna, och ryggstödet kan fällas i flera lägen. Vagnen väger 5,7 kg.

För tillfället kan man skåda vagnarna i MacLarens showroom, bland annat i Soho i New York. Dessutom ryktas det om att man kan köpa en på Harrods i London inom mycket kort tid, men det dröjer förhoppningsvis inte länge förrän du kan finna den i svenska butiker för inhandling.

Sedan är det bara att du placerar din skatt i er nya BMW för en premiärcruise på stadens gator…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *