Futuristisk, luxuös dagbädd – Zero Day Bed

Zero Day Bed – en plats att koppla av och njuta när som helst på dygnet. Inne eller ute. Ensam eller i någons sällskap. Eller som de säger på FanStudio:  Enjoy the ride!
Zero Day Bed är en läckert designad dagbädd som vunnit stor uppmärksamhet. Den volymösa, och roterande, sovplatsen kan användas både inom- och utomhus – och för kanske tankarna mer till en rymdfarkost än säng.

Den runda bädden är försedd med en omslutande kupol som låter dig ligga skyddad, men ändå vara en del av omgivningarna, himlen, naturen eller rummet. Bädden mäter mer än 7 meter i diameter och är byggd i rostfritt stål, aluminium och glas eller kolfiber och  inreds med italienska textilier. Den roterar 360 grader medan du, tillbakalutad mot det sköna ryggstödet tryggt innesluten i denna kuvösliknande skapelse (insynsskydd kan dras för vid behov), kan smutta på den väl kylda champagnen hämtad från den inbyggda, lysande champagnekylaren som är gömd under den centrala delen av madrassen. Integrerat ljudsystem, smartphone- och laptopdockning är andra faciliteter i detta lyxiga “loungeutrymme”.

Skydd för sol, vind, regn, intimitet och ett spännande utförande tillsammans med extra funktionalitet och en skvätt mekanisk uppfinningsrikedom – vad mer kan man önska?

Dagbädden är designad av den spanske arkitekten, designern och skulptören Jorge Goval för Fan Studio – och inspirationen kommer från är inspirationen till dagbädden “tropism” – en naturlig rörelse som växter upplever när de anpassar sig till olika miljöförhållanden som regn, kyla och mörker.Fan Studio är ett projekt kring lyxig möbeldesign lett av prestigefyllda arkitekter, designers och erfarna kreatörer som bestämde sig för att förena sina erfarenheter, sin kunskap och sin konst i ett tvärvetenskaplig kreativ projekt där de enda gränserna för kreativitet är deras egen talang och förmåga att skapa.