En riktigt God Jul för nästan alla.

Julen är nog den dagen på året då flest människor i vårt land faktiskt får riktigt gott om både värme, kärlek, mat och dryck. Runt om i Sverige samlas släkt och vänner. Vi fyller borden med härligt doftande julmat och glasen fylls till bredden med både glögg och vin. Ikväll när mörkret faller tänds ljus och julstjärnor och barnen står i fönstren och spanar efter tomten. Julen är en härlig tid, för nästan alla.

Runt om i vårt välbärgade land finns också fullt med människor som bara vill att julen ska passera. Gamla som lever i ensamhet. De som lever utanför samhället som kommer spendera även den här kvällen under en bro eller i en övergiven tunnel. Nyanlända flyktingar som oroligt väntar på besked om de ska få stanna här i Sverige. Och inte minst barn som vet att den här kvällen oftast slutar med fylla, bråk och våld.

Om några timmar går Tomten på sitt pass. Men innan dess hinner du och jag köpa en sista julklapp som gör gott.

Skänk pengar till barn och ungdom. Välj din organisation här.

Ge pengar till utsatta i Sverige.

Stöd farsor och morsor på stan.

Hjälp Frälsningsarmén att hjälpa!

God Jul!