Glittrande nyårskväll med nitade accessoarer

Visst är det roligt att klä upp sig ibland. Att anstränga sig ett snäpp till med både kläder, skor, accessoarer, smycken, håruppsättning, smink och parfym för att känna sig speciellt fin vid vissa tillfällen. Snart är det dags för nyårsfirandet och varför inte i år blända dina gäster när du skålar in det nya året under en sprakande fyrverkeriklädd himmel. Om det är någon dag på året som man kan ta i lite extra så är det just på nyårsafton. Även om man trivs bäst i den lilla svarta så kan man som kvinna passa på att förhöja sin look med vackra skor, bländande smycken och en söt liten väska.

Med lite extra bling-bling känns hela kvällen extra glamourös. Ta denna underbara clutch, Broadway från Gucci, som är prydd med Swarovskikristaller – välj den färg som matchar din nyårsklänning på bästa sätt. Mitt val faller på den champagnefärgade varianten. Alla färgerna på handväskorna känns relativt neutrala vilket gör att de passar till de flesta nyårsstassar. Matcha med slingbacksandaletter till, även de beströdda med glittrande kristaller.

Denna storlek och form på clutch är lika mycket en praktiskt liten väska som en vacker accessoar. Just denna väska är gjord av mocka varpå Swarovski kristallerna har satts på för hand av italienska hantverkare. Inuti är väskan gjord i mjukaste nappaskinn. En lyxig känsla rakt igenom och perfekt för en kväll då man firar med nära och kära. Jag lovar att du kommer både en och två frågor om du gör entré med denna clutch i handen.

Det är så klart inte bara Gucci som har nitar i kristall som dekor så här års. Fler stora modehus erbjuder dig deras versioner att välja och vraka mellan inför dagen då vi firar det gångna året och välkomnar det nya. Nedan ett urval från Diane von Furstenburg, Alexander McQueen, Guiseppe Zanotti, Jimmy Choo och Lanvin.

Vi önskar dig en bländande trevlig kväll och ett Gott Nytt År!