Categories
Handväskor Mode

Ögongodis från Gucci. Days of Disco are here again.

De här små väskorna poppade just upp på skärmen och jag fastnade direkt. Vilka godbitar! Får genast ha begär och dessutom enorm lust att klä upp mig för utegång med min nya lilla Soho Disco Bag som senaste accessoar.

Guccis nya Soho Disco handväska i läder är ca 20 x 15 cm stor (liten!). Perfekt storlek att stoppa ner det mest nödvändiga för en sväng på stan. Denna lilla chica axelväska i läder finns i 17 läckra färger. Det är bara att välja vad som passar ditt humör för tillfället. Det känns som att den blir en mycket användbar liten väska då den går att ha till mycket, både fest och vardag och dessutom, beroende på färg, på olika tider på året. Färgerna varierar mellan chica trendiga och klassiskt neutrala. Det är till och med så att en faktiskt inte känns tillräckligt! Lyx kan i detta fall helt enkelt vara att ha likadana väskor i olika färger. Pick and match!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *