Sommarnöjen, hus KS 60

Sommarnöjen lätta att förälska sig i!

Har du hittat drömtomten, men fortfarande inte drömhuset att ställa på den? Ta en titt på Sommarnöjen och deras fantastiska husbyggnationer.

Älskar du en oväntad, luftig och spatiös arkitektur, som gärna släpper naturen innanför knuten, så kommer du garanterat att få ditt lystmäte mättat här. Det gäller vare sig du söker flexibla och unika 15 m2 i form av en arkitektritad friggebod, en flygfärdig sportstuga för fjälltomten eller ett skärgårdshemman med flera bostadshus. Personligen har jag fullkomligen förälskat mig i husen.

Företaget Sommarnöjen samarbetar med många namnkunniga arkitekter som bl.a. Thomas Sandell på SandellSandberg, Jordens arkitekter, Tham& Widegård och Jonas Wagell och erbjuder ett mindre antal ”färdiga” modeller – alla med ett särpräglat uttryck. Men framförallt har de hjälpt en lång rad kunder med att förverkliga sina alldeles individuella och unika sommarnöjen och husprojekt i hållbara, svenska naturmaterial.

Sommaren är inte långt borta, så dröm inte för länge!

 

 

Sorry, the comment form is closed at this time.