Lektioner i konsten att leva

Amerikanska bloggerskan och författarinnan Jennifer L Scott har skrivit en bok om konsten att leva , ”a lifestyle book” som hon skriver själv på sin site. Denna livsnjuterska bodde under en period hos en fransk kvinna i Paris, en kvinna som hon i sin bok kallar ”Madame Chic”. Via Madame Chic, som blev Jennifers mentor, lärde hon sig att leva som en sann Parisienne.

Jennifer L Scott driver en rolig blogg om konsten att leva och har nu relanserat sin bok ”Lessons from Madame Chic – 20 Stylish Secrets I Learned While Living in Paris” ur vilken du får tips om hur man i vardagen tar fram det positiva, det vackra, det njutbara, det eleganta, det lyxiga, det passionerade, det chica och helt enkelt får ta del av hemligheterna kring hur man lyfter upp de små detaljerna i livet till en levnadskonst. Det här borde lyftas fram oftare så att vi alla lär oss att njuta mer av vår tillvaro, och som fransmännen ger oss hän passionen och tar fram vår “joie de vivre”!

Jag skulle i alla fall bli jätteglad om jag fick en sådan här bok i ”gå bort present”. Man få aldrig för många tips om hur man ska njuta i vardagen.

Release av den nya versionen av boken sker denna vecka. Läs den och lev!