Nomiku förvandlar hemmaköket till din egen lilla Guide Michelin krog

Sedan något år tillbaka besöker jag någon gång i veckan webbplatsen Kickstarter för att hitta nya teknologier, produkter eller idéer. Kickstarter är en så kallad Crowdsourcing plattform där folk kan pitcha sin idé mot massorna. I pitchen efterfrågar man också det startkapital som krävs för att en idé eller prototyp skall kunna lanseras.

“Sous Vide är en enkel process som används i restauranger för att tillaga maten till en exakt temperatur.”

Jag älskar matlagning och jag älskar teknologi, så när projektet Nomiku presenterades på Kickstarter i Januari tidigare i år började det vattnas i munnen. Nomiku är en fantastiskt cool produkt för hemmaköket som ger oss möjlighet att tillaga maten ‘Sous Vide’ med samma teknologi som hittils bara funnits i restaurangköken.

Sugen? Redan nu kan du för 1$ förboka din Nomiku i deras onlineshop. Den är grymt prisvärd – 359$.

Bon appetite!