10 bröllopspresenter som brudparet garanterat uppskattar

bröllopspresenter-teaser

En inbjudan till bröllop är alltid en trevlig överraskning, oavsett om det är familj eller vänner som skall gifta sig. För dig som gäst kan det där att finna den riktiga bröllopspresenten vara en rejäl stressfaktor. Många gånger har brudparet gjort en önskelista eller har ett föremål som de önskar pengar stöd till.  Andra gånger är det helt upp till dig att ge brudparet en present som är både användbar och vacker. 

För att hjälpa dig med detta har vi sammanställt en lista med över 10 bröllopspresenter som garanterat faller i smak. Du kan antingen köpa ett av presenttipsen på denna lista eller använda den som en idebank.

1.Till de som är glada att duka vackra bord till sina gäster
bryllupsgaver-eva-solo

Eva solo är ett känt märke för många som genomsyras av tidlöst kvalitet. Med detta eleganta vattenglas är fantastiskt att använda när du ska duka bord till gäster, en vanlig fredag eller till dig själv på julafton. Glaset är munblåst, tunt och delikat, och den tidlösa formen gör att det passar in oavsett vilken stil mottagaren annars har hemma, vilket gör det till en utmärkt bröllopspresent. Vattenglaset kan självklart också användas för andra drycker än rent vatten. Cider, läsk eller alkoläsk får alla lite extra klass med detta vackra glas.

2. Till de som sätter pris på gott vin: Vitvinsglas från Rosendahls

bryllupsgaver-eva-rosendahl

Vitvinsglas från Rosendahls serie Grand Cru är också en vacker bröllopspresent. Detta tidlösa glas tåler maskindisk, något som ofta är ett viktigt kriterium för moderna par. Glassen ska tålas att brukas trots allt, inte samla damm i ett skåp.

3. Till de som vill upprätthålla romantikken: rödvinsglas från Rosendahls
bryllupsgaver-rosendahl

De flotta vitvinsglasen finns självklart också i en version för rödvin. På samma sätt som ett vitvinsglaset, är det säkert att diska dessa vinglas i maskin. Något som gör dem extra användbara för brudparet när de ska användas flera gånger om.

4. Till de som älskar en eller flera goda kopp kaffe.
bryllupsgaver-Nespresso-Citiz-Milk-D123

Det är väldigt många som är väldigt glada i en god kopp kaffe. Därför är en kaffemaskin en utmärkt bröllopspresent. Med Citiz&Milk från Nespresso tillfredsställer du både kravet till gott kaffe och vacker design. Detta är en kaffemaskin som helt klart diskret tillför något på köksbänken. i tillägg har den integrerad mjölkskummare, som gör det möjligt att brygga alla typer av kaffe, allt från en enkel espresso till en latte macchiato eller cappuccino.

5. Till de som älskar att laga god mat
bryllupsgaver-global-kniv

Global är ett erkänt japanskt märke som tillverkar knivar och knivslipare. Globals sortiment består av allt från grönsaksknivar, fiskknivar, brödknivar och mycket mer. Det de alla har gemensamt är den fina designen, användbarheten och god ergonomi. En kökskniv från Global är en bröllopspresent som vill vara till stor glädje för alla som älskar o laga mat.

6. For den som alltid fryser
brollopspresenter-kippan-yllefabrik

En varm och vacker filt är alltid en god present. Dessa finner du från många olika märken och materialer. Denna vackra gråa filt (som kommer i alla tänkbara färger) kommer från svenska Klippan Yllefabrik och är tillverkad av 100% lammull. Den håller den mest frusna varm, och när det inte är i bruk gör den sig god både på sängen och på soffan.

7 För ordningsmänniskan
brollopspresenter-velio

Ett nyckelskåp kan vara väldigt praktiskt. Inte bara för ordnings-människorna bland oss som gillar att ha allt på sin fasta plats, men också för den designintresserade eller paret med barn. Nyckelskåpet kommer från Velio och finns tillgänglig i flera olika storlekar. Exemplet på bilden ovan har plats till 7 nycklar, och har en magnetisk framsida så du kan fästa små notat, visitkort eller ta vara på minnesvärda foton och minnen.

8. För de som är glada i traditioner
brollopspresenter-vaffeljarn

De allra flesta svenska hem har ett våffeljärn. Inte bara är våfflor en härlig tradition, som till och med fått sin egen dag. Våfflor smakar också otroligt gott och kan lagas i både nyttiga och mindre nyttiga varianter. Detta våffeljärn från Wilfa lär dig steka på två plattor samtidigt, och kan grädda våfflorna ståendes så att det tar mindre plats.

9. För de som älskar att andra gör hela arbetet
brollopspresenter-robotdammsugare

Husarbete kan vara ganska tråkigt, och tyvärr är det ett projekt utan slut. Vad med presenttipset: att ge en robotdammsugare i bröllopspresent?  Detta är den ultimata presenten för de som antingen är väldigt busy eller det finns roliga saker att spendera sin tid på än att dammsuga eller moppa golv. Denna varianten är från Xiaomi och har vunnit flera tester, och har i tillägg en funktion som moppar golvet när den är färdig med dammsugningen. Detta är en extra godbit till brudparet som är glada i teknik då den kommer proppad med olika funktioner.

10. För de som är glada i våra små vänner
brollopspresenter-fagelhus

Wildlife Garden Multiholk är ett riktigt fint fågelhus och fågelholk i ett. Här kan du hjälpa de små bevingade vännerna med både mat och lite ly samtidigt som du kan glädja dig över dess härliga design med roliga detaljer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *