Calvin klein boost klocka herrmode

Ny spännande klockdesign från Calvin Klein

Calvin Klein är så mycket mera än bara kläder och underkläder. Förutom detta är de grymma på att släppa snygga och bra klockor. Nu är de aktuella med en ny serie klockor som har en spännande design med fokus på minimalism och ett stilrent utförande.

Calvin Klein Boost som klockan heter kommer lanseras i en mängd olika utföranden. Klockan tillverkas i rostfritt stål i kombination med svart PVD-plätering och urtavlan går att få i både silver och grafitgrå, eller grå och svart. Designen i sig är väldigt stilren, med raka enkla visare och indikeringar på urtavlan.calvin klein boost herrmode

Designen blir desto mer spännande när man ser klockan från sidan i genomskärning, då det tjocka glaset är väldigt framträdande och ger en unik stil på klockan. Allt detta inramat i ett stiligt läderarmband. För ytterligare valmöjligheter finns indexvisarna att få i färgerna rosé, silver, grön, blå eller rött. Allt för att du ska kunna matcha just din stil och personlighet. Klockan kommer i butik att kosta 2 590 kronor.

Vi på Lyx.se hoppas få klämma och känna på en av dessa klockorna inom kort så att vi kan göra en mera djupgående recension av denna spännande klocka.

calvin klein boost klocka herrmode

Jonathan har en bakgrund som både chefredaktör och skribent och har främst haft fokusen på musik och events. Lyx för Jonathan är att kunna unna sig det där lilla extra, att kunna koppla av med en bra skiva och en god whisky, att ha tid att andas och slappna av och ha möjligheten att kunna resa och utforska världen. Musik, teknik, klockor och bilar är det som intresserar honom mest.