Sista chansen att se John Cleese i Sverige

John Cleese är inte bara den längste och mest senile medlemmen i Monty Python, han är också en av den moderna komedins gudfäder. Och det här är förmodligen sista chansen att se honom på scen, passa på!

John Cleese behöver egentligen ingen presentation. Hans karriär spänner över mer än fem decennier och det är nog få som inte känner igen honom från Monty Python-serierna och –filmerna. Cleeses “silly walk” är nästan en berömdhet i sig. Förra året släppte han sina bästsäljande memoarer ’Men hur som helst…’, en bok fullmatad med anekdoter från hans färgstarka liv och karriär. ”Last time to see me before I die”-föreställningen fortsätter i den andan och Cleese delar med sig av berättelser om familj och vänner och håller bland annat ett lysande begravningstal till sig själv. Föreställningen avslutas med frågestund som är en unik chans för oss att komma honom nära.

Som framgår av turnéns titel så utlovar Cleese att det här är sista chansen att se honom på scenen innan han dör, men han har haft fel förut. Det senaste decenniet har han turnerat världen över för att få ihop till underhållet på 20 miljoner dollar till sin före detta fru. Just nu turnerar han i USA tillsammans med Python-kollegan Eric Idle – så i motsats till den berömda papegojan verkar han faktiskt inte vara på väg att trilla av pinnen.

John Cleese kommer att uppträda på dessa platser i Sverige:

9 april – Jönköping, Konserthuset
10 april – Helsingborg, Konserthuset
14 april – Linköping, Crusellhallen
15 april – Karlstad, CCC
17 april – Göteborg, Konserthuset
18 april –  Örebro – Conventum
19 april – Gävle, Konserthuset
20 april – Stockholm, Cirkus
22 april – Uppsala, Konsert & Kongress

Missa inte denna unika chans att komma John Cleese lite närmare och boka dina biljetter här.

JOHN CLEESE