Categories
Tävling

Tävling: vinn Gentleman’s Pocket knife – en av världens bästa fällknivar

Härom veckan publicerade Lyx.se en, av läsarna mycket uppskattad, artikel om Fällkniven, som anses tillverka några av världens bästa knivar av olika sorter. Nu har du möjlighet att vinna en av deras fina knivar – en Gentleman’s Pocket Knife.

För att deltaga ska du på vår Facebook-sida gilla och dela tävlingsinlägget samt i kommentarsfältet motivera varför du vill ha denna vackra fällkniv. Tävla innan midnatt den  11 september 2015. OBS! Alla tre momenten måste vara genomförda för att vara med och tävla!

Mottagare av Fällknivens Gentelman’s Pocket Knife kommer att utses av juryn som består av Lyx.ses grundare, VD samt Redaktör. Juryns beslut kan inte överklagas och juryn behöver inte motivera sitt beslut. Eventuell vinskatt betalas av vinnare. Vinsten kan ej bytas mot kontanter. Juryn meddelar sitt beslut via Lyx.ses Facebook-grupp den 16 september 2015.

Lycka till önskar Lyx-redaktionen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *