En Vit Vinter

När vinterdagarna är som kortast längtar vi efter snö som lyser upp mark och själ. Det mjuka, vita täcket möjliggör härliga utomhusaktiviteter och förhöjer dessutom känslan av att vilja kura ihop sig under mysiga stunder inomhus, tillsammans med vänner och familj. Lyx.se listar några favoritprodukter för en gnistrande vit vinter. Titta och njut!

Fluffigt

Utetemperaturen kryper neråt och det är hög tid att uppdatera vintergarderoben. För småbarnfamiljer innebär det att prova igenom mössor, vantar och kängor för att se vad som passar. Finaste barnaccessoarerna just nu kommer från Little Jalo. Mjukt, lyxigt och ekologiskt för de små. Dessutom märker vi att folket i 8-9-årsåldern gärna vill ha vita vinterboots, helst med pälsig kant.

LittleJalo     

Värmande

Ceannis_Flattered tofflor

För dina egna fossingar finns fina, nya tofflor från Flattered,  fodrade med mjukaste vita fårull. Fluffig flätad filt från Ceannis.

Stilrent

Kopp med guldkant_Millas Keramik_Accent Sagaform      

Kopparna, drejade i stengodslera och vitglaserade, med kant i 12 karats guld, kommer från Millas Keramik i Örebro och går att köpa i hennes webbshop. Termosen Accent kommer från Sagaform och fylls med fördel med härligt värmande dryck att njuta av.

Sockersött

Marshmallows med vit choklad       Foto: Karoline Nordefors, Din Vin Guide.

Barnen blir glada för marshmallows doppade i vit choklad och toppade med strössel och kokosflingor.

Glödhett

Vedkorg_Eldkorg_RöshultsBjörkved till öppna spisen eller eldkorgen ute på altanen. Varför inte grilla marshmallowsen över öppen eld tillsammans med barnen! Både den vita korgen, som fint låter veden vara huvudperson, och eldkorgen i oborstat stål kommer från småländska Röshults.

Väldoftande

Eko-lyx i form av doftljus med vit mysk och vanilj. Ecoya blandar naturligt och exklusivt för sina härliga produkter och inspirationen kommer från märkets hemort, Botany Bay i Australien. Ecoya XOXO celebration candle har en brinntid på 70 timmar.

ecoya_celebration_candle_xoxo

Frostigt

Passa på att måla naglarna när du sitter och myser framför brasan. Ciaté Caviar i vitt läggs ovanpå lacket för lyxig, frostig 3D-effekt.

Ciate_Caviar_Manicure_Mother_of_Pearl_hand

Blomstrande

Amaryllis_Julstjärna_Blomsterlandet         Bilder: Blomsterlandet

”Wedding Dance” är en av de få rent vita amaryllisarna. Endast djupet i blommans mitt är grönt, som om den inte vore riktigt färdig. Läs Blomsterlandets tips om hur du kan använda Amaryllis för att pryda ditt hem på olika sätt. Andra vita blommor som är poppis den här säsongen är hyacinten och julstjärnan. Den vanligaste julstjärnan är den röda, men varför inte välja några vita i en grupp på soffbordet, blandat med vita hyacinter. Kryddkruka, nedan, med vita hyacinter, från Sagaform.

Sagaform örtkruka med hyacinter

COMMENTS
  • Johanna

    Men gud så fina saker! Jag gillade verkligen barnkläderna på Little Jalo´s hemsida, tack för tipset! Nu ska det inhandlas julklappar 🙂

    2014-12-03

Sorry, the comment form is closed at this time.