Dator och mobil makeover med danska Make it Stick

Har du en grå dator, grå iPad eller grått mobilskal? Vi sätter vår personliga prägel på det mesta vi äger, men sällan på vår dator. Danska Make it Sticks kollektion kommer att få dig att tänka om.

 Historien om hur Make It Stick startade liknar den situation som många av oss själva varit i. Tristessen på kontoret blev för stor och längtan om att starta eget blev sakta men säkert blev sann för danska Mads Høegh Kongensgaard.

Mads såg att trenden i USA var att sätta en personlig prägel på sin dator och telefon, men insåg att kvalitén ofta var usel och sällan höll i det långa loppet. På sin fritid började han själv att experimentera och skapa dekaler i olika material hemma i Danmark. Det var viktigt för Mads att hitta ett hållbart material, som kunden själv kan klistra fast, inte lämnar spår och är lätt att byta ut.

size lamp

Våra mest sålda produkter är design där vi använder oss av Apples upplysta logga på olika sätt och humor verkar sälja bäst, berättar Mads, och fortsätter: Beställningar kommer in från olika delar av världen och vi har kunder i bland annat USA, Dubai, Mexiko och Kina. Jag tror att vi har täckt varje kontinent hittills.

Make it stick Skin Lyx

Make it stick Skin Lyx

Förutom de färdiga produkterna i web-shoppen, så kan man även beställa sin egen design. Idéerna till de olika motiven kommer ofta från kunderna själva, berättar Mads. “Man behöver inte lägga beställning på hundratals exemplar, vilket passar många mindre företag. Kunden kan skicka över sin logga så arbetar vi tillsammans fram en unik design”.

Det jag uppskattar mest med mitt jobb är dynamiken med att arbeta nära kunden och utveckla deras idé till färdig produkt, avslutar Mads. Och visst kan man se att han hade mer att ge på kontoret, där han lät drömmarna ta form.

Make it stick Newton Lyx

Make it stick Steve Jobs Lyx

Make it stick Deserve Lyx

Make it stick ninja Lyx

Fler av Make it Sticks design hittar ni här.