Categories
Arkitektur & Trädgård Mat & Restauranger Vin & Sprit

Danska eCool – en ölkyl som räddar världen…

Ja, det där kanske var att ta i lite, Men det är precis så det danska företaget eCool marknadsför sig. Och på något litet sätt hjälper de helt säkert till med sin ölkyl som håller ölen kall året runt utan att påverka miljön…

ölkyl e-cool-two

eCool är något så smart som en ölkyl som drivs helt utan elektricitet. Med en spade i hand har du snart säkerställt kall öl året runt. När du har vänner på besök är det bara att börja veva och upp ur underjorden kommer en kall öl. Garanterat grillfestens snackis! 1 895 danska kronor kostar kylen och du beställer den direkt hos eCool.

ölkyl e-cool-hissa

ölkyl e-cool-hole

One reply on “Danska eCool – en ölkyl som räddar världen…”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *