Vårens nageltrender 2014 ciate

Nail it! Vårens nageltrender 2014

Det lackar mot sommar! Till dess, variera mera! Pynta naglarna med sockersöta pastellnyanser, använd chokladdoftande removers, bjud naglarna på trerätters och toppa sedan med torkade blommor. På Lyx.se har vi samlat fem av vårens nageltrender 2014.

1. Vårens wow-produkt
Det brittiska nagellacksmärket Ciaté är kända för att lansera uppseendeväckande nagellooker. Vecka 14 landar vårens wow-produkt i butik. Nämligen Ciaté Flower Manicure – en nagellook med äkta, torkade och pressade blommor. Flower Manicure kommer i två varianter och innehåller: ett mininagellack, ett topplack, tre varianter av blommor, en pincett för applicering samt en nagelfil. Välj mellan det pastellblå Bada Bloom eller det pastellrosa Strike a Posy. Priset är 219 kr/st.

2. Sockra dina naglar
När vi trodde att sockerlack börjat försvinna lanserar IsaDora fem oemotståndliga skimrande pastellnyanser med namnet Sugar Nails Pastels. Vad sägs om nyanserna Lemon Soda, Peach Nectar, Macaron, Bon Bon eller Cotton Candy? En flaska blir din för 79 kr.Vårens nageltrender 2014

3. Frukost, lunch och middag för dina naglar
Scratch hypade nagelolja Nail Food lanseras nu på alla Kicks-butiker i Sverige, Norge och Finland. Oljan är en ren naturprodukt som återger nageln dess elasticitet och spänst. Produkten är framställd av kallpressade sesamfrön, myrra och lavendel och kan tränga igenom hudens översta epidermislager och därigenom ge en djupverkande effekt. Använd en droppe två till tre gånger per dag. Priset är 180 kr för 10 ml.

4. Nya effekter i ett svep
Sheer Tints
 är OPIs nyhet för dig som älskar att använda din fantasi och kreativitet. Sheer Tints är ett färgat topplack som kan användas som ett separat färgat transparant lack eller som ett färgat överlack för att skapa en helt ny färg och effekt. Skapa ombre-naglar och häftiga färgkombinationer. Det är bara fantasin som sätter gränser! Sheer Tints kommer i butik vecka 16 och kostar 150 kr/st.

5. Roligare borttagning av nagellack
Ciaté Chocolate Scented Nail Polish Remover
 är en ljuvlig kollektion av fyra chokladdoftande nagellacksremovers utan aceton. Välj bland dofterna mintchoklad, apelsinchoklad, vit choklad eller mörk chokla . Removern ska avlägsna nagellacket skonsamt utan att torka ut naglarna eller nagelbanden. Formulan innehåller vårdande glycerin samt E- och B5-vitamin. En flaska kostar 130 kr och innehåller 150 ml.