Categories
Yachting

Riva Aquarama med två Lamborghini V12:or – Lyxbåt med Lyxmotorer

Riva Aquarama, 60-talets kanske mest glorifierade båt, från Riva och även kallad båtarnas Ferrari, är utsökt formgiven och full med genuint italienskt hantverk.

Fast heter man Ferrucio Lamborghini blir man ursinnig när den kallas Ferrari och beställer en egen, och gör det med besked. För att ta bli snabbast får denna Riva Aquamana med namnet “Lamborghini” två V12:or att ta sig fram med!

Riva Aquarama -Lamborghini-3 Riva Aquarama -Lamborghini-4

Vansinnigt tycker en del, andra blir mer än exalterade. Vad säger du?

By Claes Foxerus

Claes Foxérus är bildad genom livets olika vägar samt utbildad civilekonom i Lund och Köpenhamn, och har varit kommunikationschef, marknadschef och VD i olika bolag. Han har startat upp bloggarna www.davidreport.com och www.produktutveckling.nu samt organisationerna www.apgsweden.se och www.planner.se. Claes är numera egenföretagare med kreativ kommunikation, strategi och affärs/produktutveckling på agendan, där skrivande, föreläsande och utbildning utförs i olika former, bl a om trender och framtid för www.secondsight.nl. Dessutom driver Claes www.hintland.com som avses vara en inspirationskanal för framtida innovationer, produktutveckling och marknadskommunikation genom att lyfta fram ”allt möjligt”.
”- Vi lever i en postmodern tid där allt och inget fungerar, därför hittar du inspiration till stordåd där du minst anar det”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *