Fjäråskupan en köksfläkt som passar in.

Vi håller ju för fullt på att planera för vårt husbygge söder om Stockholm. Vi har valt att bygga ett hus i New Englandstil med en stor härlig veranda med tak.  Vi hittade husmodellen via Hannah´s Dreamlife . Ett fantastiskt hus som Vårgårdahus har fått äran att bygga till oss.  Men just nu är vi i bygglovsprocessen. Vårt bygglov är inskickat till kommunen och vi väntar på klartecken att börja bygga så att vi kan göra ett avrop på vårt kära hus. Sen börjar en spännande resa med många val och framförallt mycket jobb. Något som vi redan gjort är att rita upp vårt kök eftersom det är viktigt att det är klart när man börjar bygga huset så man vet hur vatten och avlopp ska dras i huset. För att få till den stilen som vi önskar i huset är alla val viktiga och ett av de valen är köksfläkten. Vi har valt ett vitt klassiskt lantligt kök från Vedum som förhoppningsvis står sig över tid. Till detta kök passar Fjäråskupans härliga modell Gastronom in men de har också ett stort utbud av andra vackra köksfläktar.

Fjäråskupan som är ett svenskt företag grundades 1989 av Ingvar Turefeldt i den lilla byn Fjärås, 4 mil söder om Göteborg.Idag drivs Fjäråskupan av Ingvars söner Henrik och Leif Turefeldt och är en av Sveriges ledande tillverkare av köksfläktar. Du som kund kan välja dina egna mått eller färg och på så sätt få en anpassad köksfläkt till just ditt kök. Jag har valt ut några av mina favoriter men det finns en mängd härliga fläktar att välja mellan oavsett smak.  En välja en ny köksfläkt är också ett enkelt sätt att förändra ett befintligt kök. Man behöver inte alltid bygga helt nytt kök för att göra en förändring utan det kan gå att förändra med små medel som ny färg, nytt kakel eller varför inte som här med en ny härlig köksfläkt.