Moto Guzzi V1100 Custom Motorcycle – en “Weight Watcher”

Att transferera en motorcykel tillbaka till rötterna, är både en lyx och estetisk dröm för några. Alain Bernard, från Santiago Choppers, har byggt denna custom Moto Guzzi V1100, genom att fokusera på en minimialistisk design.

Själva delarna är lika vackra som bågen i sig: Ducatisadeln och karbonfibertanken är två exempel som har en egen skönhet. 1064cc-motorn genererar 102 hästkrafter och betraktare benämner denna Moto Guzzi som en “Weight Watcher”, då Bernards fokus har varit att ta bort onödiga delar. En inte alldeles okänd trend.

Denna Moto Guzzi V1100 Custom Motorcycle är ett personligt projekt tillägnat Lain Bernard, och är inte till salu. Men gillar du designen, kontakta Alain, så kanske han bygger en åt dig…

Claes Foxérus är bildad genom livets olika vägar samt utbildad civilekonom i Lund och Köpenhamn, och har varit kommunikationschef, marknadschef och VD i olika bolag. Han har startat upp bloggarna www.davidreport.com och www.produktutveckling.nu samt organisationerna www.apgsweden.se och www.planner.se. Claes är numera egenföretagare med kreativ kommunikation, strategi och affärs/produktutveckling på agendan, där skrivande, föreläsande och utbildning utförs i olika former, bl a om trender och framtid för www.secondsight.nl. Dessutom driver Claes www.hintland.com som avses vara en inspirationskanal för framtida innovationer, produktutveckling och marknadskommunikation genom att lyfta fram ”allt möjligt”. ”- Vi lever i en postmodern tid där allt och inget fungerar, därför hittar du inspiration till stordåd där du minst anar det”