Gör ett besök i rymden – gratis!

Att rymdresor snart är tillgängliga för allt fler har jag redan skrivit om här. Men innan det kostnadsmässigt är som vilken charter som helst lär dröja. Har du inte lust att vänta? Skicka ditt foto till rymden!

Just nu erbjuder företaget Photos to Space, i samarbete med Team Prometheus, 10 000 personer en chans att skicka sin privata bild på en rymdfärd – alldeles gratis! (Ord. pris $6.95).

Ladda upp en bild via Photos to Space hemsida. Registrerar din e-postadress, så får du uppdaterad information om kommande flygningar. När din bild varit i rymden och vänt, kommer ditt eget digitala rymdcertifikat med din bild inbäddad. Certifikatet innehåller information om den flygning bilden deltagit i och du får en ”Flight datalog” med uppgifter om höjd, maximal hastighet och exakt uppskjutningstid, flygtid, temperatur, tryck, och mycket mer.

Nästa tillfälle att få med din bild med på en rymdfärd är den 26 januari eller 2 februari 2013. Varför inte överraska någon av dina vänner, din familj eller dina barn med deras alldeles egna rymdcertifikat med en privat bild?