Harley Davidson släng er i väggen. Här kommer Das Blitz.

I kärlekens stad Paris döljer sig en av världens kanske coolaste motorcykelverkstad – Das Blitz Motorcycles. Året var 2012 när Fred Jourden och Hugo Jezegabel startade sitt “custom garage” med visionen att skapa unika motorcyklar med en tydlig koppling till gamla hojar och förverkliga en dröm om en alldeles speciell livsstil.

Varje enskild motorcykel som Das Blitz skapar tar sin början i någon legendarisk gammal motorcykelmodel för att sedan väckas till liv och berätta sin helt egna historia genom Fred och Hugos hantverk.

En efter en väcker nya motorcyklar fram och vilka motorcyklar sen. Jag själv har inget motorcykelkort men åker däremot en del Enduro sedan en tid tillbaka. Men Das Blitz får mig verkligen att överväga ett liv på två hjul i framtiden. Så grymt sköna bågar!