Bang & Olufsen har inte tappat stinget. Beoplay A9 väcker prinsessor som sover.

I de gamla sagorna säger man ju att en kärlekens kyss är det enda som kan väcka den prinsessa som ska sova i tusen år. Jag vill nog tro att om du slänger på lite Swedish House Maffia, David Guetta eller varför inte Darin i Beoplay A9 från Bang & Olufsen så du nog få se glasklackarna i taket.

Beoplay A9 är Bang & Olufsens senaste skapelse och den gör ingen besviken. Apple Airplay, DNLA (öppen streaming standard), Wifi och Ethernet är standard. Självklart uttag för hörlurar och phono-hörlurar. En stycken 160 watts förstärkare och fyra(!) stycken 80 watts förstärkare skapar tillsammans med 4 högtalare och en rejält tilltagen bas ett underbart ljud. Du ställer den på ben eller hänger den på väggen. En av de absolut coolaste sakerna med högtalaren är själva högtalaren är en gigantiskt touchyta där du kontrollerar allt från ljud till musik. Otroligt smart, otroligt snyggt! Beoplay A9 är nog bland det vackrare B&O har skapat på senaste åren. Och en titt på filmen om hur Beoplay A9 skapades ger mig ju inte mindre habegär…

Du väljer mellan 6 olika färger och tre stycken olika träslag på benen. När du väl bestämt dig är det bara att hosta upp någonstans mellan 17999 kronor och 18478 kronor beroende hur du vill att din högtalare ska se ut. Du köper den direkt på B&O’s hemsida.