Dataskrivbord La Boite Concept LD130

La Boite Concept LD130 – ett skrivbord med överlägsen ljudkapacitet

Äntligen – en möbel designad för vår uppkopplade vardag!  Till ytan påminner det om en 1800-talssekretär, men ack så modernt La Boite Concept LD130 är. Det har både inbyggd ljudanläggning och mobil dockning.

Den läderklädda bordsytan gör att lap topen står still och behagligt för användaren är det också. Det inbyggda ljudsystemet bjuder på 4 högtalare i fronten och två på bordets baksida. Lägg där till en subwoofer, en 130-watts stereoförstärkare med ett gäng manuella kontroller. En 192kHz USB digital-analog-omvandlare (DAC) förbättrar  ljudkvaliteten på din bärbara dator, och det behövs bara en enda USB-kontakt för att ansluta din Mac eller PC till ljudanläggningen. Alla kablar ligger klara, nätt dolda på bordets baksida. Bordet bjuder också på en integrerad dockstation till mobilen. Välj mellan modell 120 och 130, i ek eller svart.

La Boite Concept är lika mycket en komplett ljudanläggning som ett arbetsbord – och fyller ditt rum med ett stort ljud! Men räkna inte med så mycket mer arbetsyta än just den du behöver för datorn ….