Bär din iPhone 5 med stil

Du som har blivit med iPhone 5 har säkert redan blivit frustrerad över hur dåligt utbud med tillbehör det finns än så länge. Laddare till bilen skall införskaffas, armhållare till löpning skall konsumeras, musikspelare och annat tekniskt tillbehör uppdateras och inte minst är det omöjligt att hitta riktigt snygga fodral till din iPhone.

Därför blir man ju så där lyckligt glad när man stöter på The Goodbook 5. För ca 450 kronor lägger du vantarna på vacker liten sak som har plats för både din telefon och ett anteckningsblock. Tidlös är rätt ord för att beskriva den här lilla skönheten. Med plats för några stycken kreditkort är The GOODbook fulländad.

Vi vill ha!

COMMENTS
 • Ser fin ut! Men den här ju plats för kreditkort, kolla bilderna.

  2012-11-13
  • Oklart skriven men det var det jag syftade på 🙂

   2012-11-13
   • Aha, missförstod dig. Läste det som “bara de fixar plats för kort så är den fulländad” 🙂

    2012-11-14
 • Sade @favati 🙂

  2012-11-13
 • De skickar tyvärr inte till Sverige dock. Någon som känner till en återförsäljare i Sverige?

  2012-11-16
  • Tyvärr ingen än. Kanske något för någon att ta tag i 🙂

   2012-11-16
   • Jag skickade frågan till dem, så får vi se.:-)

    2012-11-16

Sorry, the comment form is closed at this time.