Pacific Resort Hotel Group, Cook Islands

Cook Island. Drömmarnas paradis!

Cook Island är en sagolik ögrupp mitt i Stilla Havet. Jag vet, för jag har varit där. Då som back-packer på budgetboende.

Idag drömmer jag om att åka dit igen, men då för att vistas på Pacific Resort Aitutaki. Resorten ligger omsluten av det kristallklara, turkosblå vattnet i Aitutaki lagunen och består av 27 lyxiga strandnära sviter, villor och bungalows – och har vunnit titeln ”Världens ledande resort” i World Travel Awards de senaste sex åren.

Aitutaki en magisk destination. Atollen består av ett antal vulkaniska och korall öar, placerade runt den triangelformade lagunen. Ytan är inte mer än 18 km ² så det är okomplicerat att ta en tur runt ön och upptäcka dess historia, den polynesiska kulturen och det spektakulära landskapet.

Till Aitutaki åker du inte för en aktiv semester fylld av aktiviteter. Hit åker du för att njuta av de vita stränderna och det turkosblå vattnet. Du kopplar av och charmeras av livet i stillhet, njuter av sofistikerade läckra rätter och uppmärksam service av hög kvalitet på en modern, femstjärnig resort. Du kan förgylla dagarna med att vandra, snorkla eller paddla i de traditionella kanoterna – allt i det avslappande, lugna tempo som är typiskt för ögruppen.