Singita Pamushana Lodge

Lyxig safariresort – Afrikas bäst bevarade hemlighet?

Vill du uppleva vildmarkens äventyr utan att avstå från att njuta av lyx? Singita Pamushana Lodge  i Malilangwe Wildlife Reserve i sydöstra Zimbabwe är en doldis väl värd ett besök. Inbäddad i grönska, med den praktfulla poolen i förgrunden kan du från utomhusloungens vidsträckta trädäck njuta av att se de vilda djuren dricka ur Malilangwe-dammen alldeles nedanför.

Singita Pamushana Lodge består av sex lyxiga sviter och en villa, alla designade för att smälta in i omgivningarna och med en otrolig utsikt över landskapet. Sviterna har ett privat utedäck med pool och eldstad. Här kan du koppla av i all avskildhet och känna dig som ett med landskapet. Inom området hittar kan du njuta av fine cuisine i två matsalar – inne eller ute under bar himmel. Till det avnjuter du ett exklusivt vin från lodgens egen vinkällare för att sedan ta en fri drink i baren, koppla av i biblioteket eller använda någon av de två gemensamma poolerna eller jacuzzin.

Singita Pamushana Lodge poolområde

För 950 USD/natt får du inte bara Afrikas vilda djur inpå knuten. I priset ingår, förutom boende i luxuös lodge med helpension och all service du kan önska dig, även två safariturer per dag i öppen Land Rover och en guidad safarivandring med spårning av noshörning, som du har chans att möta öga mot öga för om du har mod till det.

I Malilangwe Wildlife Reserve kan du få se The Big 5 tillsammans med en rad sällsynta och hotade arter som roan- och sabelantiloper samt den svarta noshörningen. Fler än 400 vilda fågelarter och de dramatiska sandstensklippornas onaturliga formationer är annat att upptäcka här.

Får du tid över finns det även spa, yoga, möjlighet att sportfiska, spela golf eller tennis. Ett lågt maxantal gäster garanterar även avskildhet och frid under din vistelse.