Studio 54 skänker underbara vibbar till världens kanske vackraste DJ bås.

Har du några kvadratmeter över hemma i huset eller lägenheten? Då ska du få veta vad du ska göra.

Gå in på Google och leta reda på en riktigt vacker discokula. Ljudisolera sedan hela rummet för bästa resultat. När det är klart går du in på den här länken och besöker ‘Late Night Chameleon Cafe’s webbplats och beställer ett Bad Habits DJ bås. Det ser helt underbart ut.

Bad Habit har hämtat sin inspiration från inredningen hos klubbar som Studio 54 och Paradise Garage där legendariska DJ’s som Larry Levan och Nicky Siano la grunden för New Yorks dans kultur. Man har helt enkelt tagit siktet på att flytta känslan från de klassiska nattklubbarna in i ditt vardagsrum.

DJ båsen kan du beställa i olika utföranden och material med plats för två eller tre skivspelare samt mixers efter behov. Antingen beställer du designen ovan för € 862 eller så mailar du enquiries@ln-cc.com eller ringer +44 203 174 0726 för att få reda på custom modeller.