Gör reklam här

Nå ut till Sveriges mest medvetna och nyfikna människor!

På lyx.se är vi noga med att inte låta vem, eller vilket företag som helst få annonsera. Vill du nå vår målgrupp? Då kan du välja mellan att annonsera på någon av våra fasta platser eller så tar du kontakt med oss direkt så kan vi presentera ett urval av olika sponsormöjligheter.

Noga utvalda annonser på Lyx.se
Vi arbetar inte med några annonsnätverk utan handplockar alla våra annonsörer. Det innebär att du som annonsör kan vara säker på att ditt varumärke inte blandas ihop med produkter och tjänster som kommunicerar värden du inte kan stå för.

Sponsorsamarbeten
Utöver displayannonser arbetar vi också med olika typer av redaktionella format där du som annonsör får tillgång till både bild, video och text för att skapa en nära relation med din målgrupp. Våra sponsorer kommuniceras också ut genom vår Facebook och Twitter-kanal och får på så sätt möjlighet att bli nära sammankopplade med Lyx.se. Även här handplockar vi våra samarbeten och släpper bara igenom varumärken som står för samma värderingar som vi på Lyx.se gör.

Om du känner att ditt varumärke hör hemma här. Tveka inte att ta kontakt med oss. Klicka här för att komma till kontaktsidan

Ditt namn (obligatoriskt fält)

Din emailadress (obligatoriskt fält)

Ämne

Ditt meddelande