Vårens serum 2015

Vårens serum – i olika prisklasser

En produkt du ska satsa på i din hudvård? Serum såklart! Serum är fullproppat med aktiva ingredienser såsom antioxidanter, syror och vitaminer, hjälper din hud på lång sikt, reducerar rynkor och pigmentfläckar och kan speeda upp effekten av dina andra hudvårdsprodukter med upp till tre gånger. Medan krämer fungerar som en skyddande barriär och håller huden återfuktad kan serum tränga igenom huden och jobba på djupet. Här är fem alternativ i olika prisklasser att mata din hud med i vår!

Vårens serum – i olika prisklasser

1. Boots No7 Protect & Perfect Intense Advanced Serum är nog vårens mest hypade nyhet på serumfronten. Det är en uppdaterad version av det brittiska mirakelserumet från No7. Nyheten innehåller den aktiva ingrediensen Matrixyl 3000 plus, skyddande C-vitamin, ginko och indiskt krusbär som bibehåller hudens spänst och elasticitet. Det silkeslena serumet smälter blixtsnabbt in i huden, mjukgör, jämnar ut och minskar synligheten av fina linjer och porer – direkt! Redan efter första appliceringen får du dessutom ett nytt glow i ansiktet. Pris: 299 kr för 30 ml.

2. REN Keep Young and Beautiful Instant Firming Beauty Shot är ett sprillans nytt bioaktivt serum formulerat för att hålla din hud fastare, slätare och yngre oavsett ålder och hudtyp. Serumet reducerar och förebygger uppkomsten av fina linjer och rynkor, jämnar ut hudtonen och ger huden en hälsosam lyster. Instant Firming Beauty Shot ska även, som namnet antyder, ge din hy ett vackert lyft – ett resultat som är både omedelbart och långtidsverkande. Pris: 649 kr för 30 ml.

3. Annemarie Börlind Beauty Pearls består av vackra skimrande pärlor som innehåller en kombination av alger, hyaluronsyra och aktiva ingredienser. Serumet slätar ut, ger lyster åt huden, fyller ut fina linjer och rynkor samt stärker huden. Den har även ett effektivt skydd mot miljömässig påverkan och är, som grädden på moset en av finalisterna i Daisy Beauty Awards 2015 i katergorin “Årets Aktiva Hudvård“. Pris: 795 kr för 50 ml.

4. Maria Åkerberg Serum C är en vitaminboost och energikick för huden. Inte nog med att serumet förebygger hudens åldrande och reducerar pigmentfläckar, det biter även på inflammationer i huden och fungerar toppen som after-sun. Formulan består av ett unikt stabiliserat koncentrat från apelsiner och är fullproppat med vitaminer som A-vitamin, B1, B2, B6, H, PP samt aminosyror. Serum C är doftfri, går snabbt in i huden och ger huden en behaglig uppstramad känsla. Pris: 219 kr för 30 ml.

5. Nivea Q10plus Anti-Wrinkle Serum Pearls innehåller Niveas hittills högsta halt av coenzym Q10, en vitaminliknande substans som finns naturligt i huden. De gyllene pärlorna innehåller även en intensivt återfuktande hydrogel, hyaluronsyra samt keratin som gör att din hy ser slätare och yngre ut. För att aktivera pärlteknologin masseras serumet varsamt över ansikte, nacke eller dekolletage varje morgon och kväll. Pris: 169 kr för 40 ml.